Diensten

Diensten

Diensten

Diensten

Diensten

Diensten

Van gehecht brocheren tot folders vouwen in Cruquius

Bent u op zoek naar een specialist in grafische afwerking? Met ruim 50 jaar ervaring werkt Van Westerhoven uw brochures, magazines of folders nauwkeurig af. Hieronder leest u meer over onze dienstverlening. Wilt u meer informatie? Geen probleem, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Snijmachines

Van Westerhoven in Cruquius is de specialist in afwerking van brochures, handelsdrukwerk of een losbladig systeem. Goed gesneden drukwerk is het begin. U heeft de mogelijkheid om uw drukwerk op vuil formaat aan te leveren. De snijder verwerkt het drukwerk volgens uw aanwijzingen. Met onze twee Polar 92 cm snijmachines kunnen wij snel, nauwkeurig en netjes werken.

Vouwen

Van Westerhoven beschikt over twee MBO combi vouwmachines en een MBO tassenvouwmachine. Voor alle machines geldt een plano formaat van minimaal 100x100 mm en maximaal 500x800 mm.


Ook hier zijn er diverse mogelijkheden: van 1 slag parallel tot 4 slagen zigzag, wikkelvouwen, kruisslagvouwen en kruiswikkelvouwen.

Gehecht brocheren

Heeft u brochures die gehecht moeten worden? Van Westerhoven beschikt over drie vergaar-hechtstaten:
  • 1 x 14 stations voor het maken van brochures tot 56 pagina's inclusief omslag
  • 1 x 16 stations voor het maken van brochures tot 64 pagina's inclusief omslag
  • 1 x 20 stations voor het maken van brochures tot 80 pagina's inclusief omslag


Deze machines zijn ook snel om te bouwen voor sets en losbladige systemen. De 14 en 16 stations brocheermachine kan de producten bovendien dubbelstroom verwerken. Dat houdt in dat we brochures tot 32 pagina’s en boven een oplage van 40.000 exemplaren met een leuke korting kunnen aanbieden! Voor deze machines is een inslagschema niet noodzakelijk, omdat we de producten per vier pagina’s verwerken. Zo kan uw fullcolor op een FC-pers worden gedrukt en de 1-kleurenpagina op een 1-kleuren pers. Ideaal voor het verwerken van oplages van 10 tot 100.000 stuks.
Standaard wordt er (zilverkleurig) hechtdraad gebruikt. Koperdraad en gekleurd hechtdraad behoren ook tot de mogelijkheden, echter alleen op verzoek en tegen een meerprijs. Het aanbrengen van 2 of 4 oognieten is ook mogelijk. Sets met 1 nietje linksboven zijn op deze machines machinaal te verwerken.
  • Minimaal afgewerkt formaat 70x80 mm
  • Maximaal afgewerkt formaat 250x340 mm


Antwoordkaarten en/of 6-pagina omslagen zijn in overleg mogelijk. Wij zijn u ook van dienst voor het verwerken van sets, losbladige systemen en het mixen of op volgorde leggen van kaarten. Aan deze machine kan een numeroteur gekoppeld worden voor het crash nummeren van setjes.

Gelijmd brocheren

Voor kleinere oplagen tot 2.000 stuks, wordt er gebruikgemaakt van de Horizon BQ 270 Hotmelt-machine. De vergaarde boekblokken worden automatisch in de rug gefreesd, gelijmd en in de omslag geperst. Bij de afgewerkte formaten geldt een minimum van 105x148 mm en een maximum van 210x297 mm oblong.

Randapparatuur

Voor overige verwerkingen beschikken wij over de volgende machines:


  • Sluitzegelmachine: met behulp van een sticker wordt het uiteinde van een folder, boekje of krantje gesloten waardoor er geen enveloppen nodig zijn. Op deze manier hoeft de envelop niet eerst geopend te worden voordat de folder, het boekje of krantje zichtbaar is. De 4-kops boormachine is voor het boren van onder andere sets, losbladige systemen en briefpapier. Helaas kunnen wij geen plastic boren.
  • De Honer hechtmachine voor bloks, kleine brochure oplages en kleine oplages met een nietje linksboven. Verder beschikken wij over een seal/krimp apparaat voor het sealen van kleine oplages. Grote oplages die geseald moeten worden, verwerken wij op onze 'De Knegt sealstraat'. Hier kunnen de producten worden voorzien van een adresdrager en kunnen ze direct per post worden aangeboden. Tevens is er de mogelijkheid om diverse items bij elkaar te voegen, omdat wij over meerdere oplegstations beschikken.
  • Ten slotte beschikken wij over een bandeerapparaat waarbij middelgrote oplages voorzien kunnen worden van een papieren en plastic bandje. Hierbij kunt u denken aan losbladige systemen.

Heidelberger

Tot onze trots behoort een originele Heidelberger tot ons machinepark. Hierdoor is ons werkpakket uitgebreid met stansen, rillen en perforeren voor grote en kleine oplages. Het formaat dat wij kunnen verwerken is 57x82 cm. Of het nu gaat om enkele, dubbele en driedubbele ril- of perforeerlijnen of als het gaat om complete stansvormen; het kan allemaal! Speciaal voor de kleinere vormen en oplagen zijn twee degels aan ons machinepark toegevoegd. Ook voor deze tak van ons bedrijf gelden onze snelle levertijden.

Transport

Onze chauffeur rijdt op gezette tijden diverse rondes door Noord- en Zuid-Holland. Wanneer u werk heeft dat moet worden opgehaald, dan kan dit in overleg ingepland worden.

Wilt u meer weten over de diverse mogelijkheden voor grafische afwerkingen? Bel Van Westerhoven in Cruquius voor meer informatie: 023 - 528 9855